SEYGO Tour 2022 Ljetni Go Festival

Zaostrog, Hrvatska
29.8.-5.9.2022.

Vijesti

8th August 2022: After a successful European Go Congress in Vatra Dornei, our main activities are now related to the Summer Go Festival. We are going to update this page with the numbers of registered  young players, accompanying persons and the organization team, since the capacity of the hostel is limited to 90 beds. 

7. July 2022: Mrežne stranice Ljetnog go festivala su u potpunosti ažurirane. Cjelokupni kapacitet hostela Zaostrog-Sisak rezerviran je isključivo za Go. Informacija o cijenama: Mjesto. Svi igrači i osobe u pratnji trebaju popuniti obrazac. Pogledati Registration page. Za sve igrače koji ne igraju SEYGO turnir, pripremljen je zaseban Registration form za Open tournament (5 kola tijekom vikenda).

10. svibnja 2022: Najavljeni su svi turniri za SEYGO Tour 2022. Možete se registrirati za prvi turnir, koji će biti online na OGS-u, ili se pretplatiti na sve turnire, uključujući SEYGO na Europskom go kongresu u Vatra Dornei i SEYGO u Zaostrogu. Detalji i registracijski obrasci su dostupni na SEYGO webpage at European Go Federation. 

11. ožujak 2022: Najavljujemo 4. Ljetni Go Festival, koji će se održati od 29.8.2022. (dolazak u ponedjeljak) do 5.9.2022. (odlazak u ponedjeljak). Ponovo smo u hostelu Zaostrog-Sisak, koji raspolaže prekrasnom terasom za nogomet i košarku. Najbolji način za upoznavanje s mjestom održavanja aktivnosti je pogledati video:

O projektu SEYGO Tour

SEYGO Europska serija go turnira za mlade je novi dugoročni projekt, koji za cilj ima organizaciju natjecanja u Gou za europske mlade igrače.. Od 2021. godine, imamo dvije dobne skupine: do 12 godina i do 18 godina. Projekt je pokrenut zbog toga što Europskoj go zajednici nedostaju go turniri za mlade. Posljedica je smanjenje interesa za Go u većini europskih zemalja, jer je za uspješan razvoj Goa kao sporta potrebav veći broj novih igrača. Putem serije turnira koji su kvalitetno organizirani, cilj projekta je podizanje broja početnika kao i broja jakih mladih igrača koj će se boriti za trofeje, medalje i titule.

 

Detaljan opis projekta SEYGO nalazi se na službenoj mrežnoj stranici Europske Go Federacije:

 

Pratite službene stranice SEYGO Tour-a za ostale događaje u 2022. godini:

Zajednička fotografija - Zaostrog 2021
Plutajući go - Zaostrog 2020
SEYGO - Zaostrog 2019
Map
hrCroatian